Osebni podatki

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja. Upravitelj spletne trgovine MojaTiskana.si  je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.  Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku MojaTiskarna.si shranjujejo trajno.

Upravitelj MojaTiskarna.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Upravitelj podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov. Podatki, ki jih MojaTiskarna zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov.

 

DOSTOP DO PODATKOV UPORABNIKA:

Uporabnik lahko dostopa do vseh podatkov, ki so hranjeni v lasnem uporabniškem računu. V meniju so kategorijsko prikayani vsi podatki, ki jih shranjujemo in jih je mogoče spremenit ali izbrisati, če je le to zakonsko omogočeno. Vsi podatki, ki se izbrišejo so trajno izbrisani naposredno iz strežnikov in v roku 24 ur tudi iz vseh varnosnih kopij.

 

BRISANJE UPORABNIŠKEGA RAČUNA IN PODATKOV:

Vsak uporabnik lahko zahteva trajni izbris uporabniškega računa in vseh povezanih podatkov s sistema mojaTiskarna.si. Vsi podatki, ki se izbrišejo so trajno izbrisani naposredno iz strežnikov in v roku 24 ur tudi iz vseh varnosnih kopij.

Za ZBRIS nas prosim kontaktirajte iz maila, ki je vezan na vaš uporabniški račun. Zahtevo bomo obdelali v roku enege delovnega dne.